Editorial Team

EDITORS

Almira Ulimaz (Orcid ID), (Google Scholar), (SINTA), (Scopus), (Web of Science), (GARUDA), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Oky Rahmanto (Google Scholar), (SINTA), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Yuliana Ningsih (Google Scholar), (SINTA), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Widiya Astuti Alam Sur (Google Scholar),(SINTA),(Scopus), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Jesi Yardani (Google Scholar), (SINTA), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Dewi Amelia Widiyastuti (Orcid ID), (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), Universitas Lambung Mangkurat Banjarmasin, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Nana Citrawati Lestari (Orcid ID), (Google Scholar), (SINTA), (Web of Science), (Garuda), Universitas PGRI Kalimantan, Banjarmasin, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Fathul Zannah (Orchid ID), (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), (Scopus), (Web of Science),  Universitas Muhammadiyah Palangkaraya, Kalimantan Tengah, Indonesia.

REVIEWERS

Yulima Melsipa Lingga (Google Sholar), (SINTA), (Garuda), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

M.Riduan Abdillah (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), Politeknik Negeri Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Didin Nuruddin Hidayat (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), Universitas Islam Negeri (UIN) Syarif Hidayatullah Jakarta, Daerah Khusus Ibukota (DKI) Jakarta, Indonesia.

Yusuf Al Arief (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), Universitas Lambung Mangkurat Banjarmasin, Kalimantan Selatan, Indonesia.

M. Noris (Orcid ID), (Google Scholar), (SINTA), (Web of Science), (Garuda),  Universitas Muhammadiyah Bima, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.

Dwi Kameluh Agustina (Google Scholar), (SINTA), (Garuda), Universitas Islam Balitar, Blitar, Jawa Timur, Indonesia.

Gesit Aprianto (Google Scholar), Madrasah Tsanawiyah 2 Tapin, Kementerian Agama Kantor Wilayah Kalimantan Selatan.

Madi Prayitno, West Texas A&M (Agricultural and Mechanical) University, Canyon, United States of America.

Nida Humaida (Google Scholar), (SINTA), Pusat Riset Ekologi dan Etnobiologi, Badan Riset dan Inovasi Nasional (BRIN), Cibinong, Jawa Barat, Indonesia.

Awalul Fatiqin (Google Scholar), (SINTA), Universitas Palangkaraya, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Rifda Mardian Arif (Google Scholar), (SINTA), Universitas Negeri Gorontalo, Gorontalo, Indonesia.

Rifda Nur Hikmahwati Arif (SINTA), Universitas Negeri Makassar, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Limin Fu (Google Scholar), (Scopus), Monash Business School, Monash University, Melbourne, Southeastern Australian, Australia.